mb_hs_baner2

MB-77 HS/MB-77 HS HI

Nagy és robusztus alumínium emelő- és tolóajtók modern kivitelben, amelyek tökéletesen alkalmasak családi házakhoz, valamint luxuslakásokhoz és szállodákhoz.

Előnyök

  1. A kiváló minőségű alumíniumprofilok alkalmazásának köszönhetően nagyméretű szerkezetek kivitelezésének lehetősége.
  2. Lehetőség nagy üvegezések készítésére, amelyek biztosítják a nappali fény bejutását a helyiségbe.
  3. A nagyméretű szerkezetek kivitelezésének lehetősége által biztosított sok napfény a helyiségben.
  4. Magas energiahatékonysági szint, amelyet a hőszigetelés alkalmazása biztosít.
  5. A divatos szerkezetek kényelmes kijáratot biztosítanak az erkélyre, a teraszra vagy a kerthelyiségbe.
  6. A modern kialakításnak és a kényelmes használatnak köszönhetően az ajtó nyitás után nem foglalja el a helyet a szobában.
  7. Az alumínium ajtók előnye a RAL-palettából származó széles színválaszték.
  8. Nagyszerű funkcionalitás és intelligens megoldások az automata hajtás beépítésének köszönhetően, amely egy gombbal vagy távirányítóval vezérelhető.

Tulajdonságok

Profil

Alumínium profil hőtöréssel és beépítési keretmélységgel 174mm, szárnymélység - 77mm, opcionálisan kapható HI kivitelben, speciális hőszigetelő betétekkel a szelvényen belül és az ablaküvegek alatti térben.

Üveg

Üvegcsomagok 55 mm-ig kaphatók. Egykamrás üvegcsomag a PN-EN674 szabvány szerinti hőátbocsátási tényezővel - Ug =1,0 W/(m2K). Lehetőség három üvegcsomag alkalmazására Ug = 0,5 W/(m2K) koefficienssel, lehetőség van fokozott hangszigetelésű, edzett, biztonsági, betörésgátló, díszítő vagy napvédő üvegek alkalmazására. Acélból horganyzott távtartókeret alapfelszereltségben, opcionálisan Swisspacer Ultimate különböző színválasztékban kapható.

Vasalat

Emelő- és csúszószerkezet, két reteszelési pont és mikro szellőzőcsavar a szabványban; lehetőség van 400 kg súlyú szárny gyártására.

Színek

Válasszon egy színt, amely megfelel Önnek

Nincsennek hozzárendelve színek.

Érdekli ez a termék?

MB-77 HS/MB-77 HS HI

Profil

Alumínium profil hőtöréssel és beépítési keretmélységgel 174mm, szárnymélység – 77mm, opcionálisan kapható HI kivitelben, speciális hőszigetelő betétekkel a szelvényen belül és az ablaküvegek alatti térben.

Üveg

Üvegcsomagok 55 mm-ig kaphatók. Egykamrás üvegcsomag a PN-EN674 szabvány szerinti hőátbocsátási tényezővel – Ug =1,0 W/(m2K). Lehetőség három üvegcsomag alkalmazására Ug = 0,5 W/(m2K) koefficienssel, lehetőség van fokozott hangszigetelésű, edzett, biztonsági, betörésgátló, díszítő vagy napvédő üvegek alkalmazására. Acélból horganyzott távtartókeret alapfelszereltségben, opcionálisan Swisspacer Ultimate különböző színválasztékban kapható.

Ráma

Horganyzott acél távtartókeret alapfelszereltségben, opcionálisan Swisspacer Ultimate különböző színválasztékban kapható.

Vasalat

Emelő- és csúszószerkezet, két reteszelési pont és mikro szellőzőcsavar a szabványban; lehetőség van 400 kg súlyú szárny gyártására.

Tömítések

EPDM-ből készült.

Színskála

A RAL színskála és az Aluprof ColorCollection famintás bevonata szerint

Küszöb

Alumínium küszöb hőgátlóval.